Servicio Técnico Apple | Servei Tècnic Apple - reglade3.com
Servicio Técnico Apple | Servei Tècnic Apple - reglade3.com

Competitivitat… és que els vostres equips funcionin bé, que utilitzeu el vostre temps en treballar del que sabeu, i nosaltres poder-vos donar el servei, l’assessorament i el suport de qualitat per la teva instal·lació. I per això, volem saber tot de vosaltres per tal de donar-vos la nostre opinió sobre el què fer amb el màxim d’informació.

Àrea privada

Punts Claus:

 

 • >  Atenció Telefònica

   

  Parlar directament amb un tècnic quan tens uns problema, sense cap telèfon de pagament, amb ganes de resoldre-ho, senzill...

   

 • >  Asistència Remota

   

  Podem fer una reparació remota, fa guanyar temps i ens dona inmediatesa, sols per a clients de SupporCare.

 • > Equip de Substitució

   

  Dispossem d'equips de substitució, amb nombre limitat, i segons el tipus de reparació, els clients amb SupportCare teniu prioritat.

 • > Estalvi

   

  Sense Cost de desplaçament, amb reducció de el número de factures, i a mb 5 % de descomte a les teves reparacions.

 • >  Si tens cap dubte en parlem...

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

Què és?

SupportCare. És un acord de servei amb un funcionament similar a una bossa d’hores ampliada. A partir de l’acord en funció de la vostra dimensió, es descompten els serveis donats: tant serveis in-situ, a laboratori, formacions, tallers o petites reparacions.  Atenció telefònica inclosa, tarifes de servei molt econòmiques, i descompte del 5% reparacions.

 

Què no és?

No és un contracte de manteniment; per tant, només cobrem el servei que es realitzi. Sense quotes mensuals, sense caducitat i sense cap lletra petita amb despeses ocultes. A partir de revisions periòdiques o bé quan ho necessiteu.

 

Com funciona?

A partir del pagament d’una quantitat, ajustada al vostre volum i possibilitats, es van descomptant els serveis realitzats.

 

 

Per què Reglade3?

En primer lloc, el nostre consell és treballar amb una empresa de serveis, nosaltres sabem de que parlem. Tenim més de 20 anys d'experiència i podem oferir-te la seguretat d'una companya un coneixement profund del sector. Contem amb una ampli ventall de col·laboradors per tal de poder treballar plegats per portar a bon port les vostres necessitats.

 

Àrea Privada

Pots veure la teva informació, dels serveis que has rebut, i la informació dels teus equips:

 

 

 

 

Contacte:

Regla de 3 sccl.

Nàpols, 275 baixos  -   08025 Barcelona

Telf. (+34) 934 574 342  /  671 022 881

admin@reglade3.com

Horari:De dilluns a divendres:9h a 13:30h i 16:00h a 19:00h