Iniciar Sessió

Formació remota o presencial, adaptada
a les vostres necessitats.

Gestió d’arxius al núvol

T’ajudem a entendre el funcionament del núvol (tant iCloud Drive, com Google Drive i One Drive), així com aprendre a gestionar els teus arxius de la forma més eficient perquè puguis respirar tranquil/a, sabent que les teves coses estan fora de perill.

Seguretat en Dispositius

Apple ofereix una àmplia gamma d’opcions per a protegir els teus dispositius, però no tots els coneixem o sabem com usar-los adequadament. Si et preocupa la teva privacitat i la seguretat de la teva informació davant filtracions, phishing, o fraus, és recomanable aprendre a treure partit al que ofereixen els teus dispositius.

Controls Parentals

T’ajudem a configurar les restriccions d’ús dels dispositius per part de menors (tant enfocat a escoles com a famílies), així com la configuració del mode “En Família” de iCloud per a limitar compres i altres usos, podent despreocupar-te en deixar un iPad o iPhone en mans d’un menor.

Google Suite

Si depens del teu correu o de Google Drive per a gestions diàries o laborals, és imprescindible aprofundir en l’ús d’opcions com les etiquetes, els filtres per a classificar tipus de correus automàticament, i les extensions de la pròpia plataforma.

Les teves dades

És massa habitual no preocupar-te per tenir còpies de seguretat fins que sigui massa tarda. Aprèn a automatitzar-les amb Time Machine en el cas del teu Mac, a utilitzar les còpies de seguretat de iCloud en els teus dispositius iOS, i altres maneres de gestionar la teva informació per a no perdre mai res.

Bones pràctiques

Si bé els nostres dispositius estan dissenyats per a generar dependència, també hi ha una gran varietat d’eines per a controlar el nostre ús. Aprèn a limitar el temps que passes davant la pantalla, a fer un ús més saludable del teu telèfon, i a simplificar les teves tasques per a utilitzar l’iPhone o iPad com una eina de productivitat, i no de distracció.

Col·laborem amb entitats per tal de pdoer gestionar els ajuts per a formació de Fundae.

Treball amb xarxa i Creative Cloud

Treu-li el màxim de suc a la teva suscripció d’Adobe Creative Cloud coneixent tots els serveis i beneficis que porta associats, i com fer servir el núvol d’Adobe per treballar en equip. Per una banda aprendràs a fer servir les Biblioteques CC, per tal de compartir tota mena de recursos gràfics entre aplicacions (Photoshop, InDesign, Illustrator, etc) i entre diferents usuaris dins d’un equip de treball. Per altra, conèixer a fons el mercat d’arxius multimèdia Adobe Stock, el catàleg de fonts lliures de royalties i altres serveis per publicar documents en línia de forma gairebé instantània, com ara Adobe Express, Portfolio o Behance.

Iniciació a la creació i edició de vídeo i mMotion Graphics

Aprèn a generar efectius video clips per la web o xarxes socials tot fent servir el tàndem Adobe Premiere + After Effects. En aquest curs introductori s’ensenyaràn les bases per editar vídeo digital amb Premiere per crear muntatges professionals en pocs minuts, afegint efectes especials, subtítols i ta mena d’intros. Per altra banda, amb After Effects podràs convertir gràfics estàtics en diferents formats (com ara Photoshop) en dinàmiques animacions que es podràn integrar amb canal alfa als teus muntatges de vídeo amb Premiere, o publicar- se en diferents formats a diferents tamanys amb l’ajuda d’Adobe Media Encoder. Tot el que necessites per endinsar- te en el món de la creació de falques de vídeo, imprescindibles avui dia en l’estratègia de comunicació de qualsevol empresa.

Disseny UX/UI amb Adobe XD

Una de les professions amb més demanda és el disseny de prototips, tant de pàgines web com d’aplicacions per mòbils. Amb Adobe XD aprendràs a crear, en molt poc temps, potents mockups per simular i testejar l’experiència d’usuari de qualsevol projecte interactiu abans de posar en marxa la seva fase de producció. Els dissenys d’Adobe XD es poden probar a qualsevol ordinador o dispositiu mòbil de manera compartida, així com gravar en vídeo les diferents fases del procés d’UX abans de traduir-los en codi HTML i CSS.

Preimpressió professional a Creative Cloud i Acrobat

Les aplicacions de disseny d’Adobe Creative Cloud inclouen tota una sèrie d’eines i d’opcions que permeten no deixar cap marge a l’atzar a l’hora d’imprimir documents de manera professional. Tant amb InDesign, Illustrator o Photoshop podrem controlar tot el procés de gestió del color de les imatges i generar Documents PDF segons les normes ISO de PDF/X per tal d’assegurar la qualitat de les arts finals impreses. Tot això amb conjunció amb les eines de control de pre-impressió que duu Adobe Acrobat DC, i que permetrà revisar, corregir i reparar qualsevol document PDF abans d’introduir-lo a qualsevol cua d’impressió digital.