Iniciar Sessió

La nostra empresa i el nostre equip de professionals

Sobre Regla de 3

Des de 1993, en Regla de 3 sccl ens hem marcat com a objectiu ser una empresa de serveis TIC especialitzats en l’entorn Apple. Durant els últims 30 anys hem anat ampliant i evolucionant els nostres coneixements tecnològics, així com la nostra relació amb altres agents del sector, la qual cosa ens ha permès liderar les solucions ofertes a cada projecte.

El nostre fet diferencial com a cooperativa és que la majoria del nostre equip és soci-treballador, la qual cosa es tradueix en un major grau d’implicació. Gràcies a això, hem estat capaços d’oferir als nostres clients un seguiment de llarg recorregut, col·laborant i formant part de tot el procés, des de les reparacions dels seus equips fins als plans de continuïtat i la presa de decisions sobre qualsevol aspecte de l’entorn Apple.

Com a Servei Tècnic Oficial i Consultors d’Apple, complim amb els requeriments tècnics, les certificacions corresponents i les auditories anuals, assegurant que la satisfacció del client estigui sempre per sobre del 92% dades del darrer any. Quant a Adobe, som especialistes en la gestió, administració i solució d’incidències dels seus productes, podent realitzar formacions personalitzades sobre la consola de adminconsole.

La seguretat de comptar amb un Servei Tècnic propi ens permet atendre qualsevol urgència al moment, així com mantenir les nostres solucions mitjançant diferents nivells d’acords de servei. En definitiva, el nostre objectiu és continuar evolucionant i adaptant-nos a les necessitats del mercat, mantenint sempre la qualitat en el nostre servei i la satisfacció dels nostres clients com la nostra màxima prioritat.

El Nostre Equip

Xènia Ramos

Administració

Enric Rocabert

Servei tècnic

David Oros

Servei tècnic

David Castelló

Servei tècnic extern

Ignasi Lirio

Formació

David Sahuquillo

Administració

Vols treballar amb nosaltres? T’apasiona el mòn de les noves tecnologies? Envia’ns el teu curriculum i ens posarem en contacte amb tu. Per a més informació, prem el següent botó: